Κοινωνία

Ηράκλειο: Οδηγούσε μεθυσμένη έχοντας στο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά της

Η γυναίκα η οποία διασκέδαζε, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σε ταβέρνα στις Αρχάνες, αποφάσισε στην κατάσταση που βρισκόταν να οδηγήσει πίσω στο Ηράκλειο όπου διαμένει με την οικογένειά της και να θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την δική της σωματική ακεραιότητα, των παιδιών της, αλλά και των διερχομένων οδηγών, σύμφωνα με την ερτ.

Κατά τη διαδρομή ο μεγαλύτερος γιος της ηλικίας 12 ετών, φοβισμένος από την κατάσταση της μητέρας του ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πατέρα του για τις συνθήκες υπό της οποίες οδηγούσε η 36χρονη. Την κατάστασή της αντιλήφθηκαν και άλλοι οδηγοί και πολίτες οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία να παρέμβει.

Την επικίνδυνη οδηγό εντόπισαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο και την υποχρέωσαν να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο. Τα παιδιά παρέλαβε ο πατέρας τους, ενώ η 36χρονη συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...
Ελληνοτουρκικά 0

Φρενίτιδα στον τουρκικό Τύπο: Οι Έλληνες αναβάθμισαν τους πολλαπλούς εκτοξευτές RM-70 και από την Ρόδο-Απειλούν πλέον την Μαρμαρίδα (Βίντεο)

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας των Τούρκων μυρίζουν πιθανή προβοκάτσια το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο