Κοινωνία

Κρήτη: Χειροπέδες σε μεθυσμένη οδηγό - Την «έδωσε» ο γιος της

Στα κρατητήρια κατέληξε η έξοδος 38χρονης με φίλη της ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Η μητέρα τριών ανηλίκων δεν έδωσε σημασία στον 12χρονο γιο της ο οποίος την παρότρυνε να ακινητοποιήσει το όχημα που οδηγούσε καθώς ήταν επικίνδυνη λόγω αλκοόλ. Και εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr όλα ξεκίνησαν όταν η 38χρονη αλλοδαπή βρισκόταν στις Αρχάνες όπου κατανάλωσε αλκοόλ παρέα με μία φίλη της.

Ένα από τα τρία της παιδιά τα οποία στη συνέχεια έβαλε στο αυτοκίνητο ανησύχησε για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε η μητέρα του καθώς όπως έχει καταθέσει στο Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, την έβλεπε να οδηγεί επικίνδυνα.

Ο 12χρονος προσπαθούσε να την πείσει να ακινητοποιήσει το όχημα και κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα του για να του πει ότι η μητέρα του οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας στο αυτοκίνητο τόσο τον ίδιο όσο και τα δύο μικρότερα αδέλφια του.

Η 38χρονη μητέρα στις συστάσεις του γιου της απαντούσε πώς «είναι καλά» και ότι «οδηγεί μία χαρά»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους ο 12χρονος έδωσε το τηλέφωνό σε έναν γείτονα ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία.

Επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και φόρεσαν χειροπέδες στην 38χρονη μητέρα η οποία όπως αποδείχθηκε από το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...