Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βόλος: Έσωσαν μωρό από αυτοκίνητο που εγκλωβίστηκε από το μπουρίνι - Δύο τραυματίες (upd)

Νεώτερη ενημέρωση

Το ισχυρό μπουρίνι διήρκησε 45 λεπτά - Απο κλαδιά που έπεσαν από δέντρα τραυματίστηκαν οι δύο άνθρωποι

Δυο ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός από την κακοκαιρία που διήρκησε 45 λεπτά στον Βόλο όπου τα κύρια χαρακτηριστικά ήταν έντονες βροχές, δυνατός αέρας ακόμη και χαλαζόπτωση.


Οι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν έπεσαν κλαριά από δέντρα πάνω τους.

Από τους πλημμυρισμένους δρόμους προέκυψαν προβλήματα και στο οδικό δίκτυο. Οδηγοί εγκλωβίστηκαν για ώρα μέσα στα αυτοκίνητά τους.

 

 

Αρχικό κείμενο

Σε ένα από αυτά, είχε εγκλωβιστεί και ένα μωρό 8 μηνών, το οποίο όμως είναι καλά στην υγεία του, χάρη στην επέμβαση εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας.

Το αυτοκίνητο είχε εγκλωβιστεί στον κόμβο του δημαρχείου Βόλου, επειδή τα νερά από το μπουρίνι είχαν φτάσει το μισό μέτρο. Οι γονείς ήταν μαζί με το μωρό τους μέσα στο όχημά τους και όταν είδαν τους εθελοντές να πλησιάζουν, τους έδωσαν πρώτα το παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόσο το μωρό όσο και οι γονείς είναι καλά στην υγεία τους και, μιλώντας στο istigmes.gr, ευχαρίστησαν τους εθελοντές για την επέμβασή τους.

https://youtu.be/aiFhse34zzM

Άλλωστε, το μπουρίνι που έπληξε σήμερα (14.8.2022) τον Βόλο χαρακτηρίστηκε «πρωτοφανές», με τη βροχή να μετατρέπει τους δρόμους σε ποτάμια ενώ υπήρξαν μέχρι και μικρές κατολισθήσεις σε επαρχιακό δρόμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...