Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εφετείο Αθηνών: Παίκτης ριάλιτι ο 34χρονος που εισέβαλε στο πάρκινγκ-«Με έχει στείλει ο Θεός» έλεγε στους αστυνομικούς

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Εφετείο της Αθήνας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου άνδρας 34 χρονών που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο παρκινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha Tv πρόκειται για παίκτη μουσικού ριάλιτι, ο οποίος αργότερα έκανε κάποιες μουσικές εμφανίσεις.

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, όμως αυτό που άφησε άφωνους τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν βαλίτσες με χρηματικό ποσό που άγγιζε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Οι αρχές εξετάζουν αν το ποσό προέρχεται από αγοραπωλησία.

«Με έχει στείλει ο Θεός», έλεγε ο τραγουδιστής στους αστυνομικούς 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο άνδρας ήταν υπό την επίρροια ναρκωτικών ενώ αρκετές ώρες αργότερα, αφού οι αρχές τον άφησαν να συνέλθει, τους είπε μόνο μια φράση: «Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά».

Το περιστατικό με τον 34χρονο σημειώθηκε περίπου στις 9:00 το πρωί του Σαββάτου, σημαίνοντας συναγερμό στο Εφετείο Αθηνών. Ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, προσπερνώντας τον φρουρό που βρίσκεται στην είσοδο, εισέβαλε στο πάρκινγκ και άρχισε να φωνάζει: «Εγώ έχω ναρκωτικά, έχω εκρηκτικά».

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και έκανε έλεγχο στο αυτοκίνητο του 34χρονου. Σε αυτό δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικά, παρά μόνο ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ