Κοινωνία

Η απίθανη ιστορία ενός γάμου με ρούχα και αξεσουάρ από δεύτερο χέρι

Οι γάμοι σε vintage style δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας, καθώς αποπνέουν τη νοσταλγία και το ρομαντισμό που πολλές από εμάς θα θέλαμε για τη σημαντικότερη γιορτή αγάπης. Ωστόσο μια γυναίκα αποφάσισε να διοργανώσει έναν αυθεντικά vintage γάμο, αγοράζοντας όλα τα ρούχα και τα αντικείμενα από second hand shops. Το αποτέλεσμα, και οικονομικό και αυθεντικό, τράβηξε την προσοχή πολλών ακόμα γυναικών στα social media και σίγουρα θα γίνει πηγή έμπνευσης.

Συγκεκριμένα, η δημιουργός του προφίλ lil bit of my closet στο Instagram, που δραστηριοποιείται και η ίδια στο second hand, αποφάσισε να δείξει τις δυνατότητες που έχει ο επαγγελματικός τομέας της μέσα από το γάμο της. Σε ένα βίντεο μάς παρουσιάζει τα vintage αντικείμενα που του έδωσαν ατμόσφαιρα, όπως το χαλί του μυστηρίου, τα βάζα των λουλουδιών, το γαμπριάτικο κοστούμι, τα σερβίτσια και τα κεριά της δεξίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν θα έπρεπε όμως να επιλέξουμε το αγαπημένο μας, είναι το νυφικό που φόρεσε στη δεξίωση, ένα original 50s κομμάτι που αγόρασε για 100 δολάρια και επιδιόρθωσε σε μοδίστρα, κονταίνοντας τον ποδόγυρο και αντικαθιστώντας το χαλασμένο φερμουάρ. Όπως σχολιάζει η νύφη: «Με τον σύζυγό μου είχαμε έναν σχεδόν εξ ολοκλήρου DIY και second hand γάμο, με το μυστήριο και τη δεξίωση, το κοστούμι του άντρα μου και το tuxedo του και όλη τη διακόσμηση να είναι από δεύτερο χέρι. Όλους τους ανθοστολισμούς και το φαγητό τούς φτιάξαμε εμείς! Δεν θα το άλλαζα με τίποτα».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...