Κοινωνία

Βόλος: Πολίτης επιτέθηκε σε εργαζόμενους της ΔΕΗ

Επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΗ της οδού Λαρίσης στον Βόλο, με στόχο να ενημερωθεί για το τι έπρεπε να κάνει ώστε να επιστρέψει στην ΔΕΗ από ιδιώτη πάροχο ενέργειας, αλλά λαμβάνοντας τις σχετικές πληροφορίες από την αρμόδια υπάλληλο για τα έγγραφα που έπρεπε να προσκομίσει, ενημερώθηκε ότι έπρεπε να εξοφλήσει παλιά οφειλή ύψους 100€ και τότε μεταμορφώθηκε σε “θηρίο” σπάζοντας το προστατευτικό τζάμι και γρονθοκοπώντας εργαζόμενη της υπηρεσίας ασφαλείας της υπηρεσίας.

Με το άκουσμα ότι έπρεπε να εξοφλήσει την παλιά οφειλή εξοργίστηκε, με αποτέλεσμα να σπάσει το προστατευτικό τζάμι του γραφείου της υπαλλήλου τραυματίζοντάς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη την ώρα παρενέβη εργαζόμενη εταιρείας security με αποτέλεσμα να την γρονθοκοπήσει και εν τέλει να στείλει τις δυο γυναίκες στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει από την έξοδο κινδύνου αποφεύγοντας την σύλληψή του.

Η ΔΕΗ κατέθεσε ήδη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος πολίτη που προκάλεσε το σοβαρό επεισόδιο και τον τραυματισμό των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...