Κοινωνία

Τραμ: Προσωρινές αλλαγές στα δρομολόγια προς Πειραιά από την Τετάρτη 10 Αυγούστου

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΤΡΑΜ από την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 22:30 έως την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 09:30 λόγω τεχνικών εργασιών στον Δήμο Πειραιά.

Συγκεκριμένα το δρομολόγιο «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος» θα γίνεται με τερματικό σταθμό το ΣΕΦ ενώ η κυκλοφορία του ΤΡΑΜ θα διακοπεί στις στάσεις «Γήπεδο Καραϊσκάκη – Αγία Τριάδα – Ομηρίδου Σκυλίτση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ:

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως από την Τετάρτη 10/08/2022 και ώρα 22:30 έως την Παρασκευή 12/08/2022 και ώρα 09:30, τα δρομολόγια του Τραμ στη Γραμμή 7 "Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος" θα διεξάγονται στο τμήμα «Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ» με προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση "ΣΕΦ", λόγω τεχνικών εργασιών στο Δήμο Πειραιά. Η κυκλοφορία των συρμών θα διακοπεί στο τμήμα "Γήπεδο Καραϊσκάκη – Αγία Τριάδα – Ομηρίδου Σκυλίτση"».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...