Πολιτισμός

Λαρς φον Τρίερ: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από Πάρκινσον

Συγκίνηση προκάλεσε η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής του Λαρς φον Τρίερ ότι ο διάσημος σκηνοθέτης από τη Δανία διαγνώστηκε με Πάρκινσον.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την εταιρεία Zentropa την οποία ο Λαρς φον Τρίερ ίδρυσε το 1992 με τον παραγωγό Πέτερ Άαλμπεκ Γιένσεν, ο Δανός σκηνοθέτης «είναι σε καλή κατάσταση και τα συμπτώματά του αντιμετωπίζονται» την ώρα που ολοκληρώνει την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής τριλογίας The Kingdom Exodus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως διευκρινίστηκε στην ανακοίνωση ο Λαρς φον Τρίερ θα λάβει μέρος σε περιορισμένο αριθμό συνεντεύξεων τύπου ενόψει της πρεμιέρας της σειράς στην πλατφόρμα Mubi στο τέλος του 2022.

Σε συνέντευξή του το 2018 ο 66χρονος Λαρς φον Τρίερ είχε αποδώσει το τρέμουλο στα χέρια του στα αντικαταθλιπτικά και την απεξάρτησή του από το αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...