Κοινωνία

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της ανήλικης - Τι έδειξε η νεκροψία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο σύντροφός της, με καταγωγή από το Πακιστάν θεωρείται βασικός ύποπτος καθώς φέρεται να είχε και κλειδί του σπιτιού της 17χρονης, ενώ εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 17χρονη Νικολέτα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της από την αδερφή της και οι εκτιμήσεις της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον τρόπο θανάτου της ανήλικης, συμπίπτουν από τα πρώτα συμπεράσματα που εξήχθησαν χθες, Τρίτη.

Όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνιας, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο δράστης δολοφόνησε τη 17χρονη πιέζοντας τη μύτη και το κεφάλι της με το αριστερό του χέρι και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο ύφασμα. Επίσης, στο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκαν διάσπαρτα και ορισμένες μικροεκχυμώσεις.

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προσδιορίζεται χρονικά μεταξύ 19:00 και 20:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Στα νύχια της, μέσω επιχρίσματος με φυσιολογικό ορό, εντοπίστηκε DNA που πιθανολογείται πως πρόκειται για γενετικό υλικό του δράστη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ