Κοινωνία

Κηφισιά: Άρπαξαν από πορτ μπαγκάζ τσάντα με 107.000 ευρώ

Ο 64χρονος είχε σταθμεύσει στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Πατριάρχουν Γρηγορίου. Όταν απομακρύνθηκε από το σημείο οι δράστες, που φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, άνοιξαν τον αποθηκευτικό χώρο του τζιπ, αφαίρεσαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν, σύμφωνα με την ert.

Ο επιχειρηματίας όταν επέστερεψε, μετά από μισή ώρα, διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε τις Αρχές. Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Σάλος στην Σκωτία από τους ανεξέλεγκτους μετανάστες! 14χρονη με τσεκούρι και μαχαίρι υπερασπίζεται την αδελφή της από Πακιστανούς -Δείτε βίντεο

Μια 14χρονη στη Βρετανία εμφανίζεται σε βίντεο να υπερασπίζεται την 12χρονη αδελφή της από Πακιστανούς κρατώντας...