Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Οι διακοπές της τελευταίας στιγμής: Οι προορισμοί και το κόστος

Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά. Γιατί, εαν είστε από αυτούς που προγραμματίζουν τις διακοπές τους την τελευταία στιγμή, θα χρειαστεί να βάλετε πολύ... βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Εάν, δηλαδή, κάποια οικογένεια ή ζευγάρι αποφασίσει να κλείσει διακοπές για τον Αύγουστο -κυριολεκτικά στο παρά 5 – και ακριβά θα πληρώσει, και δεν θα βρει αυτό που είχε ονειρευτεί.

Αν μία τετραμελής οικογένεια αποφασίσει να κλείσει τώρα για Κύθνο για το διάστημα από 19 έως 23 Αυγούστου οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Διαθέσιμες πια είναι μόνο οι βίλες που κοστίζουν 1.600 € για 4 βραδιές.

Για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή και με το αυτοκίνητο μαζί θα πληρώσει 207 €. Σύνολο 1.807 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μήλος, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί ολοένα και περισσότερο κορυφαία επιλογή διακοπών, ειδικά για τα ζευγάρια.

Εάν σήμερα αποφασίσει ένα ζευγάρι να κλείσει διακοπές για Μήλο μπορεί να βρει ξενοδοχείο για 4 διανυκτερεύσεις από 516€ έως 1.050€. Για τα εισιτήρια του με ταχύπλοο με επιστροφή και παίρνοντας μαζί το αυτοκίνητο θα πληρώσει 480€. Σύνολο για διαμονή και μεταφορά θα πληρώσει από 996 € το λιγότερο έως 1.530€.

«Ένα ζευγάρι αν θα έρθει τώρα στη Μήλο θα χρειαστεί 100 – 120 € για μια ημερήσια εκδρομή που θα κάνει 4 μπάνια στα τοπ σημεία του νησιού. Πηγαίνουμε Κλέφτικο, παλιό Λημέρι πειρατών, στη Σπηλιά της συκιάς, στην Πολύαιγο. Αυτό είναι με γκρουπάκια που είναι από 10 μέχρι 20 άτομα. Στα πριβέ το σκάφος είναι από τις 9 έως τις 7 το βράδυ οι τιμές γύρω στα 1500 ευρώ με φαγητά αναψυκτικά και ποτά!», ανέφερε ο ιδιοκτήτης ιστιοπλοϊκού στη Μήλο, Ηλίας Καναβός.

Εάν σήμερα ένα ζευγάρι θελήσει να κλείσει διακοπές για τη Ρόδο μπορεί να βρει ξενοδοχείο για 4 διανυκτερεύσεις από 160 € έως 450€ €. Εάν θελήσει να ταξιδέψει με αεροπλάνο θα πληρώσει 404€ για να πάει και να επιστρέψει!

Συνολικά δηλαδή θα πληρώσει από 564€ έως 854 €!

Όσοι έχουν μείνει στην Αθήνα και θα πάρουν τώρα την άδεια τους καλό θα είναι να επισπεύσουν το κλείσιμο των διακοπών γιατί όσο καθυστερούν… οι τιμές ανεβαίνουν και οι επιλογές περιορίζονται!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...