Κοινωνία

Πάτρα: Νέες λεπτομέρειες για την 29χρονη - Το μπαλκόνι δεν άνηκε σε εκείνη

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την πτώση γυναίκας στην Πάτρα από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στην οδό Ζαΐμη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαν έρθει στο φως ενώ στην αρχή έμοιαζε για δολοφονία, τα στοιχεία έδειξαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Η 31χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εκμεταλλευόμενη την απουσία τόσο της μητέρας όσο και του αδελφού της, φαίνεται πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσον αφορά την παρουσία «ταμπουρωμένου» άνδρα που πέταγε τσιγάρα και αναπτήρα λίγο μετά την μοιραία πτώση της γυναίκας, από τις έρευνες των διωκτικών αρχών δεν προέκυψε κάποια παρουσία ατόμου. Το πακέτο τσιγάρων και τον αναπτήρα που βρέθηκαν στο σημείο πτώσης της γυναίκας, σημειώνεται πως ανήκουν στην 31χρονη.

Υπενθυμίζεται πως στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος ώστε να επέμβει σε περίπτωση που η πληροφορία ύπαρξης δεύτερου ατόμου επαληθευόταν.

Δεν έμενε στο σπίτι απ’ όπου έπεσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η γυναίκα έκανε τη βουτιά θανάτου, η σορός της έδειχνε ότι έπεσε από το μπαλκόνι της επί της οδού Ζαΐμη. Μετά από έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι η νεαρή δεν έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι αλλά σε ρετιρέ τις διπλανής πολυκατοικίας στη συμβολή των δρόμων Κορίνθου και Ζαΐμη.

Το σπίτι από το οποίο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της ήταν της μητέρας της και του αδερφού της, οι οποίοι απουσίαζαν εκείνη την ώρα. Η γυναίκα σε τσιμεντένιο στηθαίο που φέρει «κοφτερό» προστατευτικό κιγκλίδωμα και πήδηξε, προς την πλευρά της Ζαΐμη και πέθανε ακαριαία.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ