Κοινωνία

Μητροκτόνος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της μητέρας του

Δεν έχει τέλος η φρίκη στην υπόθεση της μητροκτονίας, την περασμένη Τρίτη στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας, καθώς σήμερα, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, άσκησε επιπλέον δίωξη σε βάρος του 59χρονου κατηγορούμενου, αυτή τη φορά για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε παρελθόντα χρόνο, σε βάρος της 84χρονης μητέρας του, σύμφωνα με την ert.

Ο 59χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, οδηγήθηκε το πρωί στην 7η τακτική ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για την στυγερή δολοφονία της κατάκοιτης και τυφλής μητέρας του. Σε βάρος είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, σωματική βλάβη εναντίον αδύναμων ατόμων και ενδοοικογενειακή βία, ενώ ιατροδικαστικά ευρήματα στο σώμα της άτυχης 84χρονης οδήγησαν τον εισαγγελέα στην απαγγελία και νέας κατηγορίας, αυτής του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.  Ο διορισμένος από το δικαστήριο συνήγορος του 59χρονου, θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ κάνει λόγο για παντελή απουσία παρέμβασης κοινωνικών υπηρεσιών σ αυτό το οικογενειακό δράμα.

Ο 59χρονος που έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας και εξάρτησης από αλκοόλ, στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές δομές,  αρνείται ,σύμφωνα με πληροφορίες, την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της μητέρας του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ