Κοινωνία

Hellenic Train: Συγγνώμη για την ταλαιπωρία ... αλλά φταίνε οι γραμμές και οι υποδομές

Η εταιρεία Hellenic Train εξέδωσε ανακοίνωση για την ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών ζητώντας συγγνώμη από όσους επέλεξαν το τρένο για Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ωστόσο πως η ίδια δεν ευθύνεται καθώς η βλάβη αφορούσε στις υποδομές.

Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά από διακοπή ρεύματος. Μάλιστα, όπως σημειώνει τα τρένα σταμάτησαν με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μεγάλη επιχείρηση για την επαναφορά των επιβατών στους Σταθμούς.

Η ανακοίνωση της εταιρείας: 

«Σήμερα το απόγευμα (χθες) μια διακοπή ρεύματος στις υποδομές είχε ως αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των τρένων που κινούνταν από τον Σταθμό Λαρίσης προς Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τρένα ακινητοποιήθηκαν στη γραμμή και πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την επαναφορά των επιβατών στους Σταθμούς.

Οι περισσότεροι επιβάτες έχουν μεταφερθεί στον τελικό προορισμό τους με λεωφορεία, ενώ μέσα στην επομένη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά του συνόλου των επιβατών στους προορισμούς τους.

Όλοι έχουν αποζημιωθεί για τα χρήματα του εισιτηρίου που είχαν αγοράσει.

Η κυκλοφορία σταδιακά θα ομαλοποιηθεί καθώς η ηλεκτροδότηση στο δίκτυο δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί.

Η Hellenic Train ζητά μία ειλικρινής συγνώμη από τους επιβάτες για αυτό το ατυχές γεγονός, αν και η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αξιοπιστία των υποδομών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταλαιπωρία για ώρες

Τα προβλήματα ξεκίνησαν το απόγευμα όταν το τρένο «Λευκό Βέλος» σταμάτησε λίγο έξω από την Αθήνα στο σταθμό Δεκελείας. 

Λίγη ώρα μετά το συμβατικό τρένο, που θα παραλάμβανε και τους επιβάτες του «Λευκού Βέλους» ακινητοποιήθηκε και αυτό λόγω διακοπής ρεύματος. 

Οι επιβάτες του Λευκού Βέλους καταγγέλλουν πως δεν είχαν καμία ενημέρωση και παρέμεναν μέσα στο τρένο για ώρες χωρίς να λειτουργεί ο κλιματισμός. 

Την ίδια στιγμή, η συμβατική αμαξοστοιχία που είχε μείνει έξω από τους Αγίους Αναργύρους επέστρεψε στο Σταθμό Λαρίσης με τη βοήθεια ντιζελομηχανής, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και παρέμειναν εκεί δίχως ενημέρωση.

Ντιζελομηχανή ρυμούλκησε και το Λευκό Βέλος στο σταθμό Δεκέλειας, μεταφέροντας εκεί τους επιβάτες.

Η διακοπή ρεύματος δημιούργησε προβλήματα και σε άλλα δρομολόγια, όπως στα δρομολόγια προς τη Χαλκίδα και στον Προαστιακό, που έμεινε εκτός λειτουργίας λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ενώ μικρά προβλήματα σημειώθηκαν και στη γραμμή προς Αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...