Κοινωνία

Χαλκιδική: Βρήκαν σε δύσβατο σημείο παραλίας το πτώμα 75χρονου

Τη σορό του ηλικιωμένου άνδρα από την παραλία Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής ανέσυραν άνδρες του λιμενικού με τη βοήθεια πυροσβεστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για εύσωμο άνδρα, ηλικίας περίπου 75 ετών και ύψους 1,75 μ. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών που διενεργεί την προανάκριση, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...