Κοινωνία

Χαλκιδική: Θρίλερ για τον τρίτο αγνοούμενο στο Ποσείδι – Σκηνές από ταινία στην διάσωση των φίλων του

Σκάφη του λιμενικού και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, σαρώνουν την περιοχή στη Χαλκιδική, χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει ένα σημάδι ζωής του 28χρονου, που παραμένει αγνοούμενος. Οι ώρες περνούν και οι ελπίδες που το πρωί με τον εντοπισμό του φίλου του, είχαν αναπτερωθεί, αρχίζουν να αργοσβήνουν. Οι δικοί του άνθρωποι ελπίζουν σε ένα θαύμα. Ευελπιστούν πως ο 28χρονος θα βρεθεί ζωντανός σε άλλο σημείο από αυτό που γίνονται οι έρευνες. Ότι και εκείνος θα έχει βρει τον τρόπο να κρατηθεί στη ζωή.

Όλα είχαν ξεκινήσει χθες το απόγευμα στη Χαλκιδική, όταν τρεις φίλοι βούτηξαν σε ένα επικίνδυνο σημείο στο Ποσείδι, μετά από πάρτι γενεθλίων. Λίγες ώρες μετά βρέθηκε σώος ο ένας, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προληπτικά, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, από το νερό που ήπιε.

Το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκε ζωντανός και ο δεύτερος. Ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε στη θάλασσα στη Χαλκιδική, 14  ναυτικά μίλια μακριά από το σημείο που χάθηκε, νότια – νοτιοδυτικά της χερσονήσου της Κασσάνδρας. Αυτό σημαίνει πως τα θαλάσσια ρεύματα τον έστελναν προς Πήλιο! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 30χρονος είπε πως βούτηξε όταν είδε τους άλλους 2 φίλους του στο νερό, και να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ωστόσο το κύμα και τα υπόγεια ρεύματα τον παρέσυραν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στην ατυχία του είχε την τύχη να βρει μια σπασμένη σανίδα του σερφ – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του – πιάστηκε από αυτή και έτσι προσπάθησε να μείνει στην επιφάνεια. Τα κατάφερε και κολυμπούσε επί 20 ολόκληρες ώρες πριν εντοπιστεί ζωντανός.

Σχετικά με τον 28χρονο που αγνοείται ακόμα, δήλωσε πως επί της ουσίας χάθηκε από το οπτικό του πεδίο, λίγο μετά που έπεσε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα. Μάλιστα είπε στους διασώστες πως δεν ξέρει καλό κολύμπι, αυξάνοντας τους φόβους για την τύχη του.

Ο 30χρονος όταν πάτησε στεριά, έβαλε τα κλάματα, καθώς τα όσα πέρασε όλες αυτές τις ώρες ήταν τρομακτικά και δύσκολα. Ήταν αφυδατωμένος, ωστόσο σε γενικές γραμμές ήταν σε καλή κατάσταση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μετά το τέλος της δραματικής διάσωσης του 28χρονου Ιβάν στη Χαλκιδική…

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ