Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Υπόθεση ψευτογιατρού: Ξέσπασε η μητέρα του θύματος–«Αντί να ζητήσει συγγνώμη, λέει να τον συγχωρήσουμε εμείς»

Η δίκη του «ψευτογιατρού» συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη, με την μητέρα θύματος να μιλάει για την απώλεια του παιδιού της και να ξεσπά κατά του κατηγορούμενου, καθώς ο ίδιος ζήτησε συγχώρεση από τις οικογένειες των νεκρών.

Η ίδια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε πως η κόρη της γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω της εκκλησίας, ενώ φέρεται να υπήρξε η μεσολάβηση του πνευματικού της και ενός ακόμη άνδρα που ισχυρίστηκε ότι θεραπεύτηκε από τις γνώσεις του Dr Kontos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μέσα από την εκκλησία, τον σύστησε ο πνευματικός της, έπεσε και ένας άλλος κύριος δίπλα της, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ιάθηκε από το πρόβλημα που είχε», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «η γνωριμία ήταν τον Ιανουάριο του 2017, εκείνη την περίοδο θα έκανε δεύτερο κύκλο χημειοθεραπείας για το πρόβλημα της και ξαφνικά σταματάει τα πάντα. Μας παρουσιάζει τον κύριο και θέλει να κάνει τις δικές του θεραπείες, ζητώντας την οικονομική μας βοήθεια».

«Καταλήξαμε σε τέσσερις μήνες να μην έχουμε παιδί και τον κύριο να λέει να τον συγχωρήσουμε εμείς. Αντί να ζητήσει συγγνώμη, να τον συγχωρήσουμε εμείς. Εις τον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται να λάβει συγγνώμη από εμένα. Εκ μέρους όλων των θυμάτων ζητώ τα ισόβια του. 12 οι νεκροί; 12 τα ισόβια του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...