Κοινωνία

Ο Δημογραφικός «θάνατος» της Ελλάδας - Ένα πρόβλημα με Γεωπολιτικές Διαστάσεις

Οι «Αντιθέσεις» με μια συνέντευξη που θα προκαλέσει συζητήσεις με επίκεντρο το Νο1 Εθνικό πρόβλημα για την Ελλάδα το Δημογραφικό, ως εκρηκτική ύλη μαρασμού της Ελληνικής κοινωνίας , με ευρύτερες οικονομικές, πολιτικές, εθνικές και γεωπολιτικές προεκτάσεις.

- Τι συμβαίνει σε Παγκόσμια κλίμακα, ποια η τάση στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια και ποια η προβολή Ελλάδας.

- Τουρκίας στο ζήτημα - Υπάρχει και ποια θα μπορούσε να είναι μία εθνική δημογραφική πολιτική στρατηγικού χαρακτήρα για τον Ελληνισμό;

O Αναστάσιος Λαυρέντζος, που έχει εντρυφήσει με χρόνια έρευνα και ανάλυση στο Δημογραφικό Ζήτημα, ως θεμελιώδες εθνικό θέμα για την Ελλάδα, επείγουσας σημασίας και που υπήρξε ένας από τους βασικούς ομιλητές – επιστημονικά στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη , παραθέτει στοιχεία – ντοκουμέντο που αποδεικνύουν την εκρηκτική διάσταση μίας εθνικής υπόθεσης, που η αναβλητικότητα στρατηγικών αποφάσεων, μπορεί να αλλάξει την ίδια την χώρα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αναστάσιος Λαυρέντζος , κατέχει πτυχίο Φυσικής και διπλώματα μεταπτυχιακής ειδίκευσης (MSc) στα Οικονομικά Μαθηματικά και στη Θεωρητική Φυσική. Έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος στον τομέα Διαχείρισης Κινδύνων σε μεγάλους ελληνικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό έχει επισκεφτεί πολλές βαλκανικές χώρες (Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία). Συνεργάζεται με διεθνείς ελεγκτικούς οίκους ως σύμβουλος επιχειρήσεων και διδάσκει Διαχείριση Κινδύνων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει τα βιβλία: «Η Θράκη στο μεταίχμιο» και «Σιωπηρή Άλωση - Το Δημογραφικό και το Μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδας».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Εκσυγχρονίζονται οι ΕΔ! Μοίρες μη επανδρωμένων αεροσκαφών UCAV Talos 2 και Γρύπας το αντίδοτο στη “Γαλάζια Πατρίδα” και τη “Μεγάλη Ρούμελη”

Οφείλουμε να περάσουμε στο στάδιο της ισοδύναμης κρούσης κατά των μικρασιατικών παραλίων με γενικευμένο τρόπο κατά των...