Κοινωνία

Κουκάκι - Γυναοκοκτονία: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 55χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Το κατώφλι της 19ης ανακρίτριας περνάει σήμερα ο 55χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγο του την περασμένη εβδομάδα στο Κουκάκι.

Ο κατηγορούμενος καλείται να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το στυγερό έγκλημα με θύμα την 46χρονη γυναίκα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και προκάλεσε σοκ λόγω της αγριότητας του. Την άτυχη γυναίκα και μητέρα εντόπισε μέσα σε ένα λουτρό αίματος ο ίδιος της ο γιός, τον οποίο είχε ειδοποιήσει ο πατέρας του και δράστης. Το θύμα έφερε μαχαιριές στο θώρακα. Ο δράστης είχε τυλίξει τη σορό με κουρτίνα του σπιτιού! Μετά το έγκλημά του ο 55χρονος έφυγε από το διαμέρισμα και πήγε με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φωκαία, όπου και επιχείρησε ανεπιτυχώς να δώσει τέλος στη ζωή του. Εκεί τον εντόπισαν οι αρχές και τον μετέφεραν σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η ζήλια που ένιωθε για τη εν διαστάσει σύζυγο του, του όπλισε το χέρι. Το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τα τελευταία χρόνια και ο συζυγοκτόνος είχε μετακομίσει σε ένα άλλο διαμέρισμα. Ωστόσο, επεδίωκε επανασύνδεση με την 46χρονη κάτι που εκείνη αρνούνταν. Για το λόγο αυτό άλλωστε είχε επισκεφθεί το διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ζήτησε από την άτυχη γυναίκα να ξαναβρούν αλλά εκείνη αρνήθηκε. Μόλις ο δράστης είδε πως η 46χρονη ετοίμαζε μια βαλίτσα για να πάει ταξίδι έγινε έξαλλος. Άρχισε να φωνάζει και ο καβγάς φούντωσε. Κάποια στιγμή, έχασε τον έλεγχο και άρχισε να τη χτυπά με μανία. Στη συνέχεια πήρε το μαχαίρι της κουζίνας και την κυνήγησε την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει. Της κάρφωσε το μαχαίρι στην πλάτη και αφού η άτυχη γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα τη δολοφόνησε μαχαιρώνοντάς την στο λαιμό και στο θώρακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γύρισα στο σπίτι λίγο μετά τις 23:00 και την είδα να είναι έτοιμη να πάει διακοπές. Τι θα πει ότι ήμασταν σε διάσταση. Θόλωσα. Είσαι υποχρεωμένη, της είπα, να μου λες πού θα πας και τι θα κάνεις. Εκείνη άρχισε να μου λέει ότι είμαστε σε διάσταση και δεν είναι υποχρεωμένη να μου λέει τίποτα και εγώ τότε τη χτύπησα. Με χτύπησε και αυτή. Πήρα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω στο λαιμό και στον θώρακα» είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος κατά την προανάκριση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ