Κοινωνία

Κουκάκι: «Καίνε» τον 55χρονο τα παιδιά του – Βασανιστικά τα τελευταία λεπτά της 46χρονης

Ο 55χρονος, που κατηγορείται για την νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι, οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (25.06.2022) στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (29.06.2022). Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος εμφανίστηκε αμετανόητος, δεν ζήτησε συγγνώμη και το μόνο που είπε είναι ότι: «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και την μάνα μου». 

Τα χτυπήματα με το μαχαίρι που δέχθηκε η 46χρονη από τον 55χρονο σύζυγό της, όπως αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση, ήταν δύο. Ένα στην πλάτη και ένα στον θώρακα, και ήταν αρκετά αυτά τα δύο χτυπήματα για να φέρουν το θάνατό της. Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και η άτυχη γυναίκα πέθανε σχεδόν αμέσως. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασανιστικά τα τελευταία λεπτά – Την ξυλοκόπησε πριν ξεψυχήσει 

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί από τον 55χρονο συζυγοκτόνο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, είναι αν το πρώτο χτύπημα είναι πισώπλατο στη δεξιά πλευρά. Ενδεχομένως η 46χρονη να είχε γυρισμένη την πλάτη της και ο σύζυγός της να άρπαξε το μαχαίρι και να την αιφνιδίασε, για αυτό και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι – σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση – το θύμα είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο. Φαίνεται λοιπόν ότι τα τελευταία λεπτά της ζωής της ήταν αρκετά βασανιστικά καθώς ο 55χρονος – πρώην αθλητής της πάλης – φέρεται να την ξυλοκόπησε άγρια πριν ξεψυχήσει.  στους αστυνομικούς προτού την μαχαιρώσει φαίνεται πως την ξυλοκόπησε.

Γύρισε σπίτι με το «έτσι θέλω»

Το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό ήταν σε διάσταση, με τον 55χρονο να έχει νοικιάσει άλλο σπίτι στην περιοχή και να παρακαλάει την 46χρονη να τα ξαναβρούν. Τον τελευταίο μήνα όμως, όπως αναφέρει το Star, ο φερόμενος δράστης είχε επιστρέψει στο σπίτι της 46χρονης – όπως λένε μαρτυρίες – με το «έτσι θέλω». 

Στην υπόθεση σημαντικές θεωρούνται και οι καταθέσεις των παιδιών του ζευγαριού, η οποίες «καίνε» τον 55χρονο. Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι τα παιδιά έχουν καταθέσει στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν καλές σχέσεις με τον πατέρα τους, ότι τους απειλούσε και ότι οι καβγάδες ήταν συνεχείς. Φέρονται μάλιστα να κατέθεσαν ότι εκείνα ήταν που του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι, αφού δεν ήθελαν να μένει μαζί τους. 

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 55χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ αντιμετωπίζει και τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει την 46χρονη και στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.06.2022) στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, μετά από έναν έντονο καβγά που είχε το ζευγάρι. Ο πρώτος που ειδοποιήθηκε για την δολοφονία της 46χρονης ήταν ο γιος της, αφού ο ίδιος του ο πατέρας του τηλεφώνησε και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου».

Ο 24χρονος επέστρεψε αμέσως στο σπίτι τους και βρήκε τη μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις της. Η 46χρονη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε μια λίμνη αίματος και με ένα ύφασμα τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της. 

Μετά το έγκλημα, ο 55χρονος έφυγε από το σπίτι και εντοπίστηκε τραυματισμένος στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Είχε πέσει με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό, ενώ έφερε και τραύματα στα χέρια του αφού επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του. 

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, όταν συνελήφθη, φέρεται να είπε: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ …γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...