Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 84χρονης που διαπράχθηκε τον Μάρτιο 2021 στα Πατήσια Αττικής

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 84χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε τον Μάρτιο 2021 στα Πατήσια Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, με σχετικά εντάλματα, 20χρονος και 38χρονη αλλοδαποί ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί (23χρονος, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στο εξωτερικό και 24χρονος) καθώς και 25χρονος αλλοδαπός, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες της 8ης Μαρτίου 2021, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στην 84χρονη κατά την είσοδο στην οικία της με σκοπό τη ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας προκάλεσαν σε αυτή ασφυκτικό θάνατο με απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και προέκυψε ο τρόπος δράσης και ο ρόλος καθενός στην εγκληματική πράξη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...