Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ένοχος ο αγγειοχειρουργός για τη δολοφονία της μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη

Ένοχος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο διά παραλείψεως κρίθηκε και από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ο 43χρονος αγγειοχειρουργός για τον θάνατο 36χρονης μεσίτριας που τον Απρίλιο του 2017 πήγε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης κιρσών στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όμως βρέθηκε νεκρή σε σκουπιδότοπο της Χαλκιδικής.

Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων ο 43χρονος ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά για να την υποβάλει στην επέμβαση μέσα σε εγκαταλειμμένο χώρο του νοσοκομείου και η 36χρονη πέθανε. Στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της με το αυτοκίνητό του και το πέταξε σε χαράδρα στη Χαλκιδική. Μετά μάλιστα έπλυνε το αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη και παρίστανε ότι δεν συνέβη τίποτε σε βαθμό που κατηγόρησε μέχρι και τον σύζυγό της για την εξαφάνιση της γυναίκας, που ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέα που ζήτησε να καταδικαστεί όπως και πρωτόδικα, όταν του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης. Αναμένεται η κρίση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών και η ποινή που θα επιβληθεί.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ