Κοινωνία

Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο 46χρονος προπονητής για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης αθλήτριας

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος προπονητής συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων και πλέον κρατείται στην Ασφάλεια Αθηνών.

Ο 46χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι κακοποίησε σεξουαλικά αθλήτριά του κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής κατασκήνωσης.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η νεαρή κοπέλα, η οποία αποκάλυψε ότι οι φρικιαστικές πράξεις έγιναν όταν ήταν μόλις 15 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, ένα κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks). Σημειώνεται πως ο 46χρονος κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία.

Ο προπονητής είναι ιδιαίτερα γνωστός στα Νότια Προάστια, ενώ έχει λάβει μέρος σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει πλήθος φωτογραφιών με μικρά και μεγάλα παιδιά τα οποία προπονούσε. 

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...