Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Τη Δευτέρα 27/6 ανοίγει η πλατφόρμα για την 4η δόση στους άνω των 30

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, στη συνεδρίαση της Πέμπτης (23/06/2022) αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα για χορήγηση δεύτερης αναμνηστικής δόσης, δηλαδή τέταρτης στο σύνολο, σε όσα άτομα άνω των 30 ετών το επιθυμούν.

Ειδικότερα, επιβεβαίωσε ότι η χορήγηση της δεύτερης αναμνηστικής δόσης (4η δόση), παραμένει η ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τα άτομα του γενικού πληθυσμού ηλικίας κάτω των 60 ετών, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια. Ωστόσο, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγείται να δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού με δεύτερη αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών, εφόσον το επιλέξουν. Η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους όσοι το επιθυμούν, τη Δευτερα 27/06/2022.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...