Κοινωνία

Θύμιος Μπουγάς: Μέριμνα από το δήμο για δουλειά, στέγη και ιατρική βοήθεια για τον 39χρονο

Επί τάπητος τίθεται η μέριμνα που θα χρειαστεί για να επανενταχθεί και πάλι στην κοινωνία ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς που βρέθηκε το Σάββατο 18/5 στον Πειραιά μετά από δύο μήνες εξαφάνισης.

«Είναι σε καλή κατάσταση. Οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας, δεν πάσχει από κάποιο σοβαρό ψυχικό νόσημα, αλλά χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη», ανέφερε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. «Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα υποβάλλει μήνυση» είπε και σχολίασε ότι «ο Θύμιος μέσα στην ταλαιπωρία του φαίνεται ότι έχει και ψυχικά αποθέματα συγχώρεσης σε αυτούς τους ανθρώπους».

Σπίτι και πλαστικοί χειρουργοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνακόπουλο ο 39χρονος του ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει δουλειά. «Υπάρχει δυνατότητα από το δήμο να βοηθήσουμε να βρει μια μόνιμη στέγη και να χρηματοδοτήσουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε ακραία κατάσταση φτώχειας», δήλωσε.

Όσον αφορά το πρόσωπο του Θύμιου ο δήμαρχος είπε: «Το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε την ιδιωτική συμμετοχή κάποιων πλαστικών χειρουργών και μεγάλων εταιρειών που εδώ και καιρό έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχουν πει ότι εντελώς δωρεάν θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν επιστημονικά την κατάσταση της υγείας του» δήλωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ