Κοινωνία

Θύμιος Μπουγάς: Για πρώτη φορά μιλάει στην κάμερα - Οι αποκαλύψεις για την εξαφάνιση που συντάραξε τον Πύργο

Ο Θύμιος Μπουγάς στέλνει το πρώτο του μήνυμα σώος και αβλαβής. Η εξαφάνιση και στις αρχές Μαϊου, μετά την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι που έμενε, προβλημάτισε τις Αρχές και έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα, με τον 39χρονο να μην γνωρίζει τίποτα. Όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στον Πύργο και δεν ήξερε τα όσα συνέβαιναν για εκείνον. Τα έμαθε καταρχήν το περασμένο Σάββατο όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς και τα άκουσε πιο αναλυτικά το πρωί, από τον δήμαρχο της πόλης.

“Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο” δήλωσε ο Θύμιος Μπουγάς στη συνάντηση που είχε το πρωί με τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, δύο 24ωρα μετά τον εντοπισμό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, βάζοντας έτσι τέλος στις διάφορες τοποθετήσεις και πληροφορίες πως εθεάθη και αλλού στην Ελλάδα, όπως στον Πειραιά και τα Χανιά.

Ο δήμαρχος Πύργου ενημέρωσε το Θύμιο για τη βοήθεια που θα υπάρξει για τη διαμονή, την εργασία και την προνοιακή στήριξη στη συνάντηση που είχαν. Ο Θύμιος Μπουγάς ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και δήλωσε πως είναι καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημείωσε πως παρέμενε στον Πύργο και μετά το περιστατικό εκφοβισμού σε βάρος του, ενώ επισήμανε πως είχε εφοδιαστεί τα απαραίτητα από σούπερ μάρκετ για αρκετό καιρό και πως ο ίδιος ετοίμαζε το φαγητό του, χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο άμεσα.

Δείτε το βίντεο του ilialive.gr, με τις δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά και του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...