Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη - Επανήλθε το ρεύμα στα νότια προάστια (upd)

Αποκαταστάθηκε η βλάβη του ΔΕΔΔΗΕ και το ρεύμα επανήλθε σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής που επηρεάστηκαν

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, έμειναν χωρίς ρεύμα οι περισσότερες περιοχές των Νοτίων Προαστίων της Αττικής από τη Γλυφάδα μέχρι το Φάληρο.

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν νωρίτερα ότι η βλάβη προκλήθηκε από τεχνικές εργασίες στην περιοχή του Αλίμου που δεν ήταν στην ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα να βγουν εκτός λειτουργίας αρκετές γραμμές στη μέση τάση.

Υπήρξε στη συνέχεια σταδιακή αποκατάσταση της βλάβης σε κάποιες περιοχές και στις 12:00 περίπου επανήλθε το ρεύμα και στις τελευταίες περιοχές που είχαν πρόβλημα. Ο λόγος για την Αργυρουπολη, την Ηλιούπολη, τον Άγιο Δημήτριο, τη Γλυφάδα και μικρό κομμάτι της Βούλας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...