Κοινωνία

Αναβιώνει στο δικαστήριο Βόλου η γυναικοκτονία στη Σωτηρίτσα Αγιάς

Συνεχίζεται σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, η δίκη του 55χρονου, που στις 3 Αυγούστου 2021, δολοφόνησε την 43χρονη σύζυγό του, μέσα στην ταβέρνα, ιδιοκτησίας του αδερφού της, στη Σωτηρίτσα Αγιάς, στη Λάρισα.

Η δικάσιμος ξεκίνησε τυπικά, στις 6 Ιουνίου, με την κλήρωση των ενόρκων, διακόπηκε όμως, κατόπιν αιτήματος της πολιτικής αγωγής λόγω αδυναμίας της μητέρας του θύματος να παραστεί, και προσδιορίστηκε να συνεχιστεί σήμερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά, το ένα ανήλικο, 13 ετών, η επιμέλεια και κηδεμονία του οποίου ανατέθηκε με εισαγγελική διαταγή, στα δύο ενήλικα αδέλφια του, ηλικίας 20 και 24 ετών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Κ. Κωνσταντίνου Γαλανού, στην ΕΡΤ, η υπερασπιστική γραμμή του καθ’ ομολογίαν δράστη, θα κινηθεί στην κατεύθυνση μετατροπής της κατηγορίας σε δολοφονία υπό καθεστώς βρασμού ψυχικής ορμής και με μειωμένο καταλογισμό, καθότι – όπως υποστήριξε – ο 55χρονος πάσχει από ψυχωτική διαταραχή ζηλοτυπικού περιεχομένου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...