Κοινωνία

Χαλκίδα: Οι πιο επικίνδυνες βουτιές – Παιδιά ριψοκινδυνεύουν για μία φωτογραφία

Η αδρεναλίνη των παιδιών στη Χαλκίδα χτυπάει κόκκινο από τις βουτιές, που όμως κρύβουν σοβαρότατους κινδύνους. Οι αυτόπτες μάρτυρες εμφανίζονται σοκαρισμένοι, με πολλούς να προβλέπουν πως αν τα όσα συμβαίνουν δεν κοπούν μαχαίρι, η περιοχή τους θα γίνει είδηση.

Παιδιά παίζουν κορώνα – γράμματα τη ζωή τους πηδώντας από την παλιά γέφυρα στη Χαλκίδα. Ένα ριψοκίνδυνο θέαμα αντικρύζουν πολύ συχνά περαστικοί και πελάτες καταστημάτων που βρίσκονται κοντά στην παλιά γέφυρα της περιοχής, με παιδιά να πηδάνε από τη γέφυρα για να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 με τον γνωστό Χαλκιδέο γυναικολόγο Γιώργο Μουτσινά να είναι παρών και να καταγράφει το περιστατικό, για το οποίο προέβη σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός γιατρός κατήγγειλε την πλήρη απουσία της Λιμενικής Αρχής και ανέφερε πως ενώ πολλοί από τους θαμώνες στο κατάστημα που βρισκόταν σηκώθηκαν να δουν τι συνέβαινε, κανένας δεν παρενέβη για να αποτρέψει τα παιδιά.

Στην ανάρτηση του κ. Μουτσίνα, που δημοσιεύει το evima.gr διαβάζουμε: «Σήμερα παιδιά πήδηξαν από την παλιά γέφυρα στην Χαλκίδα! Καθόμουν στο διπλανό καφέ και την πρώτη φορά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Αρκετοί από το καφέ σηκώθηκαν για να δούνε και μόνο…. θλιβερό γιατί ουδείς τα απέτρεψε!

Τηλεφωνώ στην αστυνομία και το αναφέρω και μου λένε ότι θα ειδοποιηθεί το λιμενικό. Τα παιδιά έρχονται για δεύτερη βουτιά και τα ενημερώνω ότι τα έχω φωτογραφίσει και να φύγουν από εκεί. Κάνουν βόλτα και επιστρέφουν, τα αποτρέπω πάλι, οι καθήμενοι απλά με κοιτούσαν… Λιμενικό άφαντο μέχρι την ώρα που έφυγα αφού έφυγαν τα παιδιά πρώτα… Συγχαρητήρια στους καθήμενους που δεν επενέβησαν!

Αν ήταν το δικό τους παιδί το ίδιο θα έκαναν;;; Συγχαρητήρια και στο λιμενικό που δεν ίδρωσε το αυτί του…. πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος ο λιμενάρχης για αυτούς που διοικεί»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ