Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 32χρονος «πιστολέρο» που κατείχε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι πυροβόλησε επειδή πίστευε ότι κάποιοι κακοποιούν την γυναίκα του. Όσο για τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά του στην ίδια περιοχή (23 κιλά κάνναβης και 1,2 κιλά κοκαϊνης), φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είναι δικά του.

Ο 32χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε συλληφθεί τελικά στο Δερβένι, καθώς κατά τη διαφυγή του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα. Το κακούργημα αφορά την πράξη της διακίνησης ναρκωτικών, υπό τη μορφή της κατοχής, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσής της κατ’ επάγγελμα, ενώ τα πλημμελήματα συνδέονται με τις πράξεις της επικίνδυνης οδήγησης, των άσκοπων πυροβολισμών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Για την πρώτη πράξη διώκεται και ο 29χρονος αδελφός του (κατά συναυτουργία), με την αξία των ναρκωτικών να υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τις 75.000 ευρώ. Ο αδελφός του, πάντως, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ