Κοινωνία

Εξάρχεια: Χειροπέδες σε Μαροκινό-Διακινούσε με αναπηρικό αμαξίδιο ναρκωτικά

Στα χερια της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Εξαρχείων έπεσε Μαροκινός dealer ναρκωτικών, που κυκλοφορουσε με αναπηρικό αμαξίδιο - καβάντζα και έριχνε κάνναβη στα στέκια της πλατειας. 

Μάλιστα, ο μεσήλικας διακινητής «σοκολάτας» ήταν η δεύτερη φορα που πιανόταν στα δίχτυα του νόμου μέσα σε διαστημα δέκα ημερών, με την πρωτη να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για να ξανακυλήσει στην παρανομία και να συνεχίσει ανενόχλητος τη δράση του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τελευταία σύλληψη του 51χρονου σημειώθηκε το βράδυ της 2ας Ιουνίου στην πλατεία Εξαρχείων, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ειδαν την περίεργη δοσοληψία με νεαρό. Μάλιστα, όταν πλησίασαν ο πελάτης το έβαλε στα πόδια και χάθηκε στα στενά της περιοχης, ενω ο 51χρονος Μαροκινός διαπιστωθηκε οτι στην αριστερή πλευρά του αναπηρικού αμαξιδίου έκρυψε έξι γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης. Τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και εκεί οι έμπειροι αξιωματικοί διαπίστωσαν πως επρόκειτο για έναν παλιό γνώριμο των αρχών, αφού λίγες ημέρες νωρίτερα και ειδικότερα στις 10:30 το πρωί της 20ης Μαΐου συνεληφθη πάνω σε αγοραπωλησία κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» σε έναν 38χρονο ο οποίος ομολόγησε οτι την προμηθεύτηκε απο τον Μαροκινό που αντιμετωπίζει κινητικές δυσκολίες.

Και τότε στο αμαξιδιο βρέθηκαν καταχωνιασμένα 17 γραμμάρια «σοκολάτας». 

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ - όπως φαίνεται - ο μεσήλικας Μαροκινός δεν συνετίστηκε και ξανακύλησε στις παράνομες δουλειές. 

Μετά τη δεύτερη σύλληψή του, προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ