Κοινωνία

Δράμα: «Δεν έπρεπε να φτάσει εκεί» λέει ο αδερφός του 64χρονου που σκότωσε τη σύζυγό του

Για την τραγωδία που σημειώθηκε στη Δράμα με έναν 64χρονο να πυροβολεί δύο φορές και να σκοτώνει τη σύζυγό του πριν να αυτοκτονήσει και ο ίδιος μίλησε ο αδερφός του δράστη το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα είπε στο ΟΡΕΝ το ζευγάρι ήταν αγαπημένο αλλά σε διάσταση τα τελευταία τρία χρόνια. «Έμεναν στο ίδιο σπίτι διώροφο σπίτι με εσωτερική σκάλα, επάνω έμενε η νύφη μου και κάτω ο αδερφός μου τον οποίο φιλοξενούσα κατά διαστήματα στο πατρικό μας στο χωριό» πρόσθεσε ο αδερφός του 64χρονου δράστη.

«Το τι έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής κανείς δεν ξέρει τι ειπώθηκε μεταξύ του ζευγαριού» συνέχισε προσθέτοντας: «Μια εβδομάδα πριν μίλησα με τον αδερφό μου και μου είπε ότι είχαν πάει στον δικηγόρο για να βγάλουν διαζύγιο κοινή συναινέσει, της έδωσε 20.000 ευρώ και να μοιραστούν τα ακίνητα στα δύο κορίτσια».

«Ό,τι έγινε το έχουν πάρει μαζί τους. Περίμενα το τριήμερο να έρθει ο αδερφός μου εδώ στο χωριό στο Παρανέστι. Την κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου, δεν έπρεπε να φτάσει εκεί, δεν είχα παράπονο από τη νύφη μου» κατέληξε ο αδερφός του 64χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση που αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο 64χρονος σκότωσε τη σύζυγό του αλλά και το πώς, στη συνέχεια, έβαλε τέλος στη ζωή του, έδειξε ότι ο δράστης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν να πυροβολήσει με την καραμπίνα την 59χρονη σύζυγό του.

Δράμα: «Φοβόταν ότι θα την σκοτώσει»

Συγκλονισμένη δήλωσε, εντωμεταξύ, η θεία της 59χρονης λέγοντας ότι η 59χρονη τους έλεγε ότι φοβόταν για τη ζωή της, όμως, κανείς δε φανταζόταν ότι εκείνος θα μπορούσε τελικά να φτάσει σε αυτό το σημείο.

«Το μόνο που έλεγε είναι ότι δεν μπορούσε να ζήσει μαζί του άλλο. Τον φοβόταν, έλεγε ότι κάποια μέρα θα την σκοτώσει. Δεν ξέρουμε τι γινόταν στο σπίτι τους. Τρελάθηκα όταν μου το είπαν, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δε μου μιλούσε για το ζήτημα αυτό καθόλου. Ξέρουμε ότι οι δυο τους ήταν σε διάσταση αλλά δεν ήταν εχθροί, ήταν συγκάτοικοι μετά το διαζύγιό τους» είπε η θεία του θύματος.

Ο ξάδελφος της 59χρονης εξήγησε ότι η γυναίκα δεν ανοιγόταν για τα οικογενειακά της. «Δεν το χωράει το μυαλό μας», λέει, εξηγώντας ότι γνώριζε τον δράστη και ήταν «πολύ καλό παιδί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...