Κοινωνία

Χανιά-Υπόθεση ασέλγειας 56χρονου στις ανήλικες ανιψιές του: Τι πρότεινε ο εισαγγελέας

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου, τη μετατροπή της κατηγορίας επί το ευνοικότερο για τον κατηγορούμενο, σε ό,τι αφορά το μεγαλύτερο παιδί και την ενοχή για το μικρότερο παιδί, πρότεινε το απόγευμα της Τετάρτης, 8 Ιουνίου, ο εισαγγελέας κατά τη συζήτηση της υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών στα Χανιά, που αποκαλύφθηκε πριν από 1,5 χρόνο, με τον 56χρονο σήμερα, θείο τους να κάθεται στο εδώλιο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, κατά την αγόρευσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, ο εισαγγελέας πρότεινε την μετατροπή των δύο κακουργημάτων σε πλημμελήματα, καθώς όπως ο ίδιος εξήγησε ότι δεν πρόκειται για ασελγείς πράξεις, αλλά για ασελγής χειρονομίες.

Πιο συγκεκριμένα ο εισαγγελέας πρότεινε την παραγραφή του αδικήματος για το μεγαλύτερο παιδί, το οποίο είναι σήμερα 15 ετών και επί της ουσίας πρότεινε την ενοχή για το μικρότερο παιδί, προκαλώντας την απορία των δύο συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής, αλλά και την σφοδρή αντίδραση των γονέων των δύο παιδιών.

Ένταση κατά τη διάρκεια αγόρευσης του συνηγόρου υπεράσπισης

Αστυνομική δύναμη έζωσε αργά το απόγευμα το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνης, καθώς κατά την διάρκεια της αγόρευσης του συνηγόρου υπεράσπισης του 56χρονου άνδρα, ο πατέρας των δύο παιδιών αντέδρασε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι του στα έδρανα, σημαίνοντας έτσι συναγερμό στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι ο θείος που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της κατάχρησης ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και που πριν από 1,5 χρόνο κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, κατά την απολογία του φέρεται για πολλοστή φορά να αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Η διαδικασία, που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η υπόθεση αφορά σε ανήλικα παιδιά, ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 μεσημέρι με την απολογία του κατηγορούμενου που είναι θείος των δύο παιδιών, ηλικίας σήμερα 11 και 15 ετών αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για ασέλγεια ο 56χρονος

Νωρίτερα στην απολογία του ο 56χρονος περιέγραψε στο δικαστήριο τις σχέσεις που είχε με τις οικογένειες των παιδιών πριν αλλά και μετά το περιστατικό, ενώ επίσης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όσες φορές βρέθηκε στον ίδιο χώρο - δηλαδή στο σπίτι της μητέρας του με την οποία ζούσε - με τις δύο ανήλικες ανιψιές του ουδέποτε προχώρησε σε άσεμνες πράξεις εναντίον τους.

Μάλιστα φέρεται να είπε πως ποτέ δεν ήταν τελείως μόνος του με τα παιδιά, δεδομένου ότι τις ώρες εκείνες στο σπίτι του βρίσκονταν είτε η μητέρα του είτε άλλα κοινά συγγενικά πρόσωπα του ιδίου και των γονέων των παιδιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...