Κοινωνία

Μενίδι: Έφοδος της αστυνομίας σε 6 σπίτια–«σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών-8 συλλήψεις

Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο επιχείρηση για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε μία από τις πιο «ευαίσθητες» περιοχές της Δυτικής Αττικής, την Αγία Σωτήρα στο Μενίδι.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ συμμετείχαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΜΑΤ και ΥΜΕΤ), ενώ υπήρχε και συνδρομή αστυνομικού σκύλου. Όλοι οι συλληφθέντες είναι Έλληνες (πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες), ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν για συγκεκριμένους χώρους που λειτουργούσαν ως «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών, πραγματοποιώντας έρευνες –παρουσία εισαγγελέα- σε έξι σπίτια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: κοκαΐνη βάρους 23,8 γραμμ., ηρωίνη βάρους 39,6 γραμμ., ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9 γραμμ., 160 φαρμακευτικά δισκία, πλήθος νάιλον συσκευασιών επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι ρέπλικα κ.ά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...