Κοινωνία

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για 62χρονη: Είδε το εγγόνι της να βαφτίζεται και λίγο αργότερα το έχασε σε τροχαίο

Ένα ακόμη θύμα της ασφάλτου, μια ακόμη τραγωδία…  Λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας, σε σημείο που γίνονται έργα για τον νέο δρόμο Λευκάδας-Βόνιτσας, μια 62χρονη από τον Πύργο έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Παρασκευής.

Από την οικογενειακή ευτυχία στην τραγωδία

Η 62χρονη Γ.Φ. είχε πάει στη Λευκάδα με τον σύζυγό της για να παρευρεθεί στη βάφτιση του εγγονιού της, σε μια στιγμή ιδιαίτερη για το ζευγάρι, βλέποντας το νέο μέλος της οικογένειας (από τη μια τους κόρη) να λαμβάνει την ευλογία και το όνομά του.

Κατά την επιστροφή τους όμως στον Πύργο και στην προσπάθειά του ζεύγους να προσπεράσει ένα φορτηγό σε σημείο που γίνονται έργα για τον νέο δρόμο Λευκάδα-Βόνιτσα, το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του, βγήκε εκτός δρόμουκαι έπεσε σε κενό περίπου πέντε μέτρων, το οποίο είχε δημιουργηθεί λόγω των εργασιών.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr αποτέλεσμα της πτώσης αυτής ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η γυναίκα, με τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Λευκάδας όπου μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ, να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατό της.

Στο κεφάλι και στα πόδια τραυματίστηκε ο σύζυγος της 62χρονης, ο οποίος θα χειρουργηθεί, αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη, χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Αμφιλοχίας – Λεύκάδας.

Ειδικότερα, ένα ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτη μια 62χρονη γυναίκα συγκρούστηκε με Ιδιωτικής Χρήσης Φορτηγό που οδηγούσε έτερος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου.

Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...