Κοινωνία

Σαλαμίνα: Γιος κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του

Στον ανακριτή Πειραιά οδηγήθηκε ένας 57χρονος, που συνελήφθη χθες στη Σαλαμίνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 77χρονης μητέρας του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πρωινές ώρες της 28ης Μαΐου εντός της οικίας της στη Σαλαμίνα, θανάσιμα τραυματισμένη, με κτυπήματα στο κεφάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντός της οικίας βρέθηκε από τους αστυνομικούς και ο 57χρονος γιό της, ο οποίος συνελήφθη οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας, όπου μετά την έκδοση εντάλματος συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Αυτοί δεν συμφωνούν ποτέ με Τούρκους! Κούρδοι κομάντος του SDF κρατούν σημαία με τον Δικέφαλο αετό έτοιμοι για την επικείμενη σύγκρουση

Τουρκικές μηχανοκίνητες δυνάμεις εισήλθαν στο Χαλέπι προδικάζοντας ευθεία πολεμική σύγκρουση με τους Κούρδους το...