Κοινωνία

Αρπαγή 6χρονου: Πώς κατάφερε να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος ο μικρός-Τι υποστηρίζει ο πατέρας του

Στη Νορβηγία βρίσκεται ο μικρός Ράινερ, που την περασμένη Τρίτη απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά, με τον πατέρα του να υποστηρίζει ότι είναι καλά κι ευτυχισμένος. Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς κατάφερε να ταξιδέψεις εκτός Ελλάδος ο 6χρονος, χωρίς να έχει διαβατήριο.

«Όταν μία χώρα είναι εντός Σένγκεν τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Εικάζεται ότι το παιδί ταξίδεψε με το διαβατήριο συγγενικού παιδιού από τη μεριά του πατέρα. Στην Ελλάδα δεν έχουμε να κάνουμε κάτι τώρα. Ερευνάται ποιο ήταν το έγγραφο με το οποίο ταξίδεψε το παιδί», ανέφερε αρχικά στο MEGA ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, και πρόσθεσε:

«Έχουμε να κάνουμε με ενδοοικογενειακή διαμάχη, όπως μάθαμε. Εμείς εδώ κινητοποιηθήκαμε για την αρπαγή. Το παιδί είναι Νορβηγός υπήκοος».

Ο Ράινερ να παίζει με τον πατέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel προβλήθηκε νέο βίντεο του μικρού παιδιού να παίζει με τον πατέρα του ενώ κατά δήλωσή του, το βίντεο είναι σημερινό και το έδωσε στη δημοσιότητα για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και δεν είναι τρομοκρατημένο.

Σε αυτό το βίντεο, διάρκειας 31 δευτερολέπτων, ο μικρός Ράινερ βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα, στη Νορβηγία και οι δυο τους παίζουν ανέμελα ενώ διακρίνεται ο πατέρας να αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα καθώς στα πλάνα φαίνεται να κουτσαίνει.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα δεν μπορεί να επισκεφθεί τον μικρό στη Νορβηγία καθώς εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της.

«Υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον της έτσι αν επιλέξει να εγκαταλείψει την Ελλάδα διακινδυνεύει να συλληφθεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να εκδοθεί για να δικαστεί για εγκληματικές ενέργειες εδώ στη Νορβηγία» δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...