Κοινωνία

Αυτοκτονία 14χρονου: «Κλειδί» στην υπόθεση η κατάθεση του κολλητού του

Ανοιχτή παραμένει ακόμα η έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν τον 14χρονο Μάκη από τον Κολωνό να βάλει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο με τους αστυνομικούς να ποντάρουν πολλά στην κατάθεση του κολλητού του φίλου.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο Ελεύθερος Τύπος η κατάθεση αυτή ενδεχομένως να αποτελεί το «κλειδί» για να διαλευκανθεί η υπόθεση της αυτοκτονίας του νεαρού αγοριού που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που χειρίζονται την υπόθεση ελπίζουν ότι ο κολλητός φίλος του Μάκη θα τους βοηθήσει να καταλήξουν αν η αυτοκτονία του αγοριού ήταν αποτέλεσμα κάποιου ριψοκίνδυνου παιχνιδιού δύναμης και ανδρισμού ή αν υπήρχε κάτι άλλο που τον απασχολούσε και του το είχε εκμυστηρευτεί.

Με ενδιαφέρον περιμένουν οι αστυνομικοί και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ που εξετάζουν ενδελεχώς το κινητό τηλέφωνο και τους υπολογιστές του 14χρονου από τον Κολωνό με τα αποτελέσματα να αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατάθεση του φίλου του Μάκη θα γίνει με μεγάλη προσοχή καθώς οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι το παιδί, το οποίο κανονικά θα είχε καταθέσει την περασμένη Κυριακή αλλά νόσησε με κορονοϊο, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τον αδόκητο χαμό του 14χρονου.

Μέχρι στιγμής από τις 15 καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχουν διακριθεί αναφορές που να δείχνουν με σαφήνεια αν η αυτοκτονία του αγοριού «πυροδοτήθηκε» λόγω bullying ή από άλλα άγνωστα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ