Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Τα οικονομικά του ζεύγους και άλλα μυστήρια! – Η βέσπα, η μηχανή και η γυμναστική (βίντεο)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, το όχημα αυτό αποκτήθηκε από τον Μάνο Δασκαλάκη δύο μήνες μετά το πληρεξούσιο που του έκανε η σπιτονοικοκυρά για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της.

«Εγώ την είχα πάρει από έναν δάσκαλο, άλλον. Καλή βέσπα. Είχε πολλά εξαρτήματα επάνω. Παλιό μοντέλο. Την έφτιαξα, έκανε τη δουλειά σου άνετα. Και την είχα πέντε χρόνια. Εγώ την πούλησα σ’ ένα συνεργείο μοτοποδηλάτων. 500 ευρώ. Και ο … την πούλησε στον Δασκαλάκη», ανέφερε ο πρώην ιδιοκτήτης.

Την περίοδο εκείνη ο Μάνος εργαζόταν σ’ ένα ιχθυοπωλείο.

«Ο Δασκαλάκης δούλευε σ’ ένα ιχθυοπωλείο, που καθάριζε αυτός τα ψάρια. Τα καθάριζε. Μεροκάματο έπαιρνε. Και πήγαινε ο … και έπαιρνε κάτι ψάρια εκεί πέρα και του είπε (σ.σ. ο Δασκαλάκης) θέλω μία μηχανή. Του λέει, έχω έναν πελάτη που έχει μία βέσπα και μπορώ να στην δώσω. Και την πούλησε», συμπλήρωσε ο πρώην ιδιοκτήτης της βέσπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι ενώ ο Μάνος απορεί, με κάθε ευκαιρία τονίζει πόσο εργατικός είναι… Ο Μάνος πράγματι εργαζόταν… όμως, με μεροκάματα και περιστασιακά… Είτε ως διανομέας… άλλοτε τραγουδώντας, ακόμα και στα καράβια. Η Ρούλα όμως, δήλωνε άνεργη κατ’ επιλογήν και έμενε σπίτι με τα παιδιά τους.

Και κάπως έτσι τα ερωτήματα ολοένα και φουντώνουν για το πώς το ζεύγος Δασκαλάκη, με δύο παιδιά τότε, μπορούσαν τόσο άνετα να ζουν και να ποστάρουν στο διαδίκτυο αμέτρητες φωτογραφίες από ταξίδια, διασκεδάσεις, ακόμα και εξεζητημένους τρόπους εκγύμνασης με… προσωπικό γυμναστή, δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά και δύο μήνες αφότου είχε πεθάνει η σπιτονοικοκυρά, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά τη μηχανή που ονειρευόταν, δίνοντας 2000 ευρώ προκαταβολικά και μετρητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και όλα αυτά, όταν, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Live News, όταν η στοίβα από τους απλήρωτους λογαριασμούς, ξεπερνούν τις 16.000 ευρώ στο όνομά της σπιτονοικοκυράς τα χρήματα της οποίας ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ