Κοινωνία

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απίθανες αποκαλύψεις για την ηθοποιό

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την πορεία της και τη μοναδική της ταινία που δεν είχε επιτυχία εισπρακτικά.

«Με την Αλίκη έχω ζήσει πολλά. Κάποια είναι πολύ προσωπικά δικά μας και δεν θα τα γράψω. Της χρωστώ πολλά. Ήταν για 40 χρόνια επιχειρηματίας στο θέατρο και δεν έπεσε έξω. Ήξερε πολύ καλά να πουλά τον εαυτό της. Βέβαια είχε εγκλωβιστεί στην εικόνα της» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τόλμησε να παίξει την Αντιγόνη αλλά δυστυχώς είχε αρνητικές κριτικές… Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς τότε ήταν αυτοδίδακτοι, δεν πήγαν ποτέ σε σχολή. Η Ρένα αυτό που ήταν στη σκηνή ήταν και στη ζωή… «Το ταξίδι» είναι δραματική ταινία που έκανε η Αλίκη κι ήταν υπέροχη. Όμως η Αλίκη πεθαίνει στο τέλος. Οι ουρές του κόσμου που έβγαιναν, έλεγαν μην μπαίνετε μέσα, η Αλίκη πεθαίνει. Θα στενοχωρηθείτε. Οπότε άδειαζε η σειρά κι έφευγε ο κόσμος. Δεν ήθελαν ούτε μία στο εκατομμύριο να δούνε το είδωλό τους να πεθαίνει. Δεν το τόλμησε ξανά. Όσες φορές τόλμησε να αλλάξει το μαλλί της, δεν της πήγαινε. Δεν της πήγαινε καρμικά. Όταν έκανε τα μαλλιά μελαχρινά, το έργο πάντα αποτύγχανε» συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...