Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χαμόγελο του Παιδιού: Απειλούνται με λουκέτα τα σπίτια του οργανισμού

Τις αδυναμίες και τα αδιέξοδα που θα προκληθούν στο «Χαμόγελου του Παιδιού» εξαιτίας όσων προβλέπουν οι όροι λειτουργίας φορέων Κοινωνικής Προστασίας αναφορικά με τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας υφιστάμενων και νέων δομών για παιδιά, εξήγησε ο πρόεδρος του φορέα, Κώστας Γιαννόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου. Ο ίδιος μίλησε για το θέμα στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού» καταγγέλλει ότι τα σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας του οργανισμού απειλούνται με λουκέτο, ενώ κατηγόρησε την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, για προσπάθεια «διάλυσης μιας οικογένειας».

Δείτε το σχετικό βίντεο του Mega

 

«Χτες με κάλεσαν στο Μαξίμου, και είμαι σε παύση μέχρι την Παρασκευή που ελπίζουμε να κοπεί ο γόρδιος δεσμός. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που μας έχει συγκινήσει ιδιαίτερα. Με υποχρέωσαν ηθικά να μην κάνω επικοινωνία για το θέμα. Πήγα στο Μέγαρο Μαξίμου, καταθέσαμε τις απόψεις μας, ειπώθηκαν κάποια πράγματα. Έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία. Ελπίζω να με δει ο κ. Μητσοτάκης γιατί μόνο εκείνος μπορεί να κόψει το γόρδιο δεσμό», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το “Χαμόγελο του Παιδιού” κάνει εκατοντάδες διαδικασίες και δράσεις. Είναι ο μόνος οργανισμός στην Ελλάδα που “τρέχει” με 500 επαγγελματίες και 4.000 εθελοντές. Αυτό ενοχλεί», τόνισε ο ίδιος, ενώ ξεκαθάρισε ότι «Η ψυχή μου έχει γίνει μαύρη. Με την κυβέρνηση έχουμε πολύ καλή σχέση γενικότερα. Απλά υπάρχει τώρα συγκεκριμένο θέμα».

«Κάθε μέρα έχουμε μια δήλωση εφήβου για αυτοκτονικό ιδεασμό»

Ο κ. Γιαννόπουλος, αναφερόμενος και στην υπόθεση του 14χρονου που έδωσε τέλος στη ζωή του, μετά από bullying που είχε δεχτεί – σύμφωνα με όσα έρχονται «στο φως» – εξήγησε ότι «Ξέρουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι στο σχολείο του παιδιού για να στηρίξουν τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Κάθε μέρα στο “Χαμόγελο του Παιδιού” έχουμε μια δήλωση εφήβου για αυτοκτονικό ιδεασμό. Κάθε μέρα! Το bullying στα σχολεία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Είχαμε στο παρελθόν και άλλα παιδιά που αυτοκτόνησαν. Κάθε φορά που ακούμε ένα θάνατο ξυπνάμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...