Κοινωνία

Νέα Ερυθραία: Ληστές μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένης – Ξέφυγαν με το «κόλπο του πυροσβεστήρα»

Στο σπίτι ηλικιωμένης στη Νέα Ερυθραία την οποία απείλησαν για να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα μπήκαν ληστές τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώ κατά τη διαφυγή τους καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς με τους δράστες να χρησιμοποιούν το «κόλπο του πυροσβεστήρα» για να ξεφύγουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ληστές, τέσσερις στον αριθμό, μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης από την οποία απαίτησαν χρησιμοποιώντας απειλές να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τη ληστεία οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν με την ηλικιωμένη να ενημερώνει την ΕΛΑΣ για όσα είχαν συμβεί. Άμεσα στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που εντόπισαν το όχημα με τους ληστές με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Στη θέα των αστυνομικών να τους καταδιώκουν οι ληστές, σύμφωνα με το cnn.gr, χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες τους οποίους άνοιξαν για να «τυφλώσουν» τους αστυνομικούς, όπως και, τελικά, το πέτυχαν.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για τους ίδιους ληστές που πριν από λίγες ημέρες είχαν προσπαθήσει να μπουν σε σπίτι στον Διόνυσο απειλώντας αρχικά τον πολίτη που προσπάθησε να τους σταματήσει και στη συνέχεια εμβολίζοντας τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που προσπάθησαν να τους συλλάβουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...