Κοινωνία

Νέα υπόθεση revenge porn στο Αγρίνιο – Προφυλακίστηκε 38χρονος για εκβιασμό με «ροζ» βίντεο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Αγρινίου ένας 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία 22χρονης ότι την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει βιντεοσκοπημένο ερωτικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, o 38χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, 7 Μαΐου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου μετά την καταγγελία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για «ληστρική εκβίαση». Κατηγορείται παράλληλα για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης ο πρώην σύντροφός της βιντεοσκόπησε ερωτική τους συνεύρεση και στην πορεία χρησιμοποίησε το υλικό για να την απειλεί και να την εκβιάζει με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νεαρή φέρεται αρχικά να του έδωσε μικρό χρηματικό ποσό, αλλά αυτός δεν σταμάτησε τον εκβιασμό και η 22χρονη έσπευσε στην Αστυνομία που προέβη σε άμεση σύλληψη.

Την Κυριακή ο 38χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και τη Δευτέρα πέρασε το κατώφλι της Ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Κρίθηκε στη συνέχεια προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή και οδηγήθηκε στη φυλακή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...