Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Στην Εισαγγελία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αντεθνική επίθεση του Τάκη Τσουκαλά

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών και τον ενημέρωσαν για τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε για το ρατσιστικό και αντεθνικό παραλήρημα του Τάκη Τσουκαλά.

Κυριάκος Κυριάκος και Αχιλλέας Μαυρομάτης, εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ, βρέθηκαν ενώπιον του Προϊσταμένου Εισαγγελίας Πρωτοδικών με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε την Παρασκευή για το ρατσιστικό και αντεθνικό παραλήρημα του Τάκη Τσουκαλά, όπως αναφέρει το sdna.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πρώτη στιγμή, στις τάξεις του Δικεφάλου δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για την απραξία των αρμοδίων μπροστά στον… οχετό του Τάκη Τσουκαλά, αναλαμβάνοντας δράση και δρομολογώντας τις εξελίξεις μέσω της δικαιοσύνης.

Ζητήθηκε η συνδρομή του Προϊσταμένου στην γρήγορη νομική αντιμετώπιση του γεγονότος, στο πλαίσιο των δράσεων της Πολιτείας και της Αστυνομίας εναντίον της βίας.

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους, τονίστηκε ότι σε μια κρίσιμη περίοδο που σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος έχει αντιληφθεί ότι το μίσος που έχει ξεχειλίσει πρέπει να κατευναστεί με κάθε τρόπο, είναι καθήκον όλων μας να επιδείξουμε μηδενική ανοχή ακόμη και σε γραφικές φωνές που το προκαλούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ