Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Cristal έδεσε και εντυπωσίασε στο λιμάνι της πόλης

Η συγκεκριμένη εταιρία κρουαζιέρας θα πραγματοποιήσει 30 προσεγγίσεις για φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Ψήφος εμπιστοσύνης για την κρουαζιέρα φέτος στη Θεσσαλονίκη από τις εταιρίες κρουαζιέρας, με την Celestyal Cruises, να δίνει το ‘παρών’, όπως και πέρυσι άλλωστε, καθιστώντας την, την μοναδική εταιρία home port στη Θεσσαλονίκη, που σημαίνει ότι οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα για επιβίβαση και αποβίβαση από/προς τον προορισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα, Πρωτομαγιά, αφίχθη, για φέτος, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της συγκεκριμένης εταιρίας, προερχόμενο από Πειραιά και μεταφέροντας 380 επιβάτες, κυρίως Αμερικανούς αλλά και Ευρωπαίους. Κατά την παραμονή τους οι τουρίστες θα περιηγηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αρκετοί θα συμμετέχουν στο 4ωρο city tour με επισκέψεις σε σημαντικά αξιοθέατα της πόλης όπως ο Λευκός Πύργος, ο Άγιος Δημήτριος, τα Κάστρα κτλ., ενώ κάποιοι επέλεξαν την εκδρομή στη Βεργίνα Ημαθίας με τους βασιλικούς τάφους των Μακεδόνων.

Το κρουαζιερόπλοιο χωρητικότητας 1.200 επιβατών θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 19.00, ενώ όπως πληροφορείται το grtimes.gr, στο ενδιάμεσο θα έχουν επιβιβαστεί τουλάχιστον 150 επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη, Έλληνες, Κύπριοι και Αμερικάνοι…

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/GIlkuB8nQ6o

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ