Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Το παιδί του νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και ο πατέρας του μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1.

Σοκαρισμένος ο πατέρας με τις επιθέσεις νεαρών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με το grtimes, ο πατέρας του 17χρονου, σοκαρισμένος από όλα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες σε κεντρικά σημεία του Ευόσμου, με αποτέλεσμα το παιδί του να νοσηλεύεται με τραύματα, μετά από μια βόλτα στη γειτονιά του, εξέφρασε τον φόβο όλων των γονιών για την ασφάλεια των παιδιών τους και έστειλε το μήνυμα ότι δεν υπάρχει ισονομία και προστασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το παιδί μου νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με τραύματα στο κεφάλι.. Έχει διάσειση, αιμάτωμα και πρόβλημα στο μάτι. Την ίδια στιγμή, ο συλληφθείς κατηγορείται μόνο για απλή σωματική βλάβη και χωρίς περιοριστικούς όρους. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεται ο φόβος των γονιών όχι μόνο για τα παιδιά τους, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στον Εύοσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο γιος μου σώθηκε από τύχη»

Ο πατέρας του 17χρονου έκανε λόγο για «καρτέρι», που είχε στήσει η συγκεκριμένη ομάδα στα παιδιά τους. «Περίμεναν να επιστρέψουμε από το Πάσχα και τους περίμεναν στη γωνία. Μία ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε επτά άτομα, ανάμεσά τους και στο γιο μου. Τους χτύπησαν χωρίς οίκτο. Για μία ασήμαντη εφηβική αφορμή, έχει προκληθεί βεντέτα, με θύματα παιδιά», λέει σοκαρισμένος και προσθέτει εμβρόντητος πως «ο γιος μου σώθηκε από τύχη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος μεταξύ άλλων επέρριψε ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ., γιατί όπως υποστήριξε, δεν αντέδρασε γρήγορα. «Θα θρηνούσα Άλκη. Ο γιος μου τη γλίτωσε απλά γιατί κατάλαβαν ότι χτυπάνε λάθος άνθρωπο. Ακόμα και ο 17χρονος συλληφθείς, ανέφερε πως το παιδί μου δεν είχε καμία σχέση με προηγούμενα περιστατικά και πως δεν τον έχει χτυπήσει ποτέ ο ίδιος», κατέληξε ο πατέρας.

Η συνέντευξη του πατέρα του 17χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη:

https://youtu.be/OmgExAlRruc

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ