Κοινωνία

Φυλακές Κορυδαλλού: Ηρωίνη βρέθηκε κρυμμένη σε… καρτοτηλέφωνο

"Λαβράκι" έβγαλε ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των σωφρονιστικών υπαλλήλων στη Β’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού το απόγευμα της Δευτέρας (18/4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο αναλυτικά, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν καρτοτηλέφωνο –που βρίσκεται στον πρώτο όροφο- στο οποίο άγνωστος είχε κρύψει μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε περισσότερα από 5 γραμμάρια ηρωίνης.

 

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και διατάχθηκε εσωτερική έρευνα εντός των φυλακών, ενώ για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...