Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΟΚΑΝΑ: Στον πρώτο χώρο εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών ο πρωθυπουργός (βίντεο)

«Νομίζω ότι το βασικό μήνυμα το οποίο θέλουμε να στείλουμε είναι ότι δεν μπορούμε να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόκειται για τολμηρή πρωτοβουλία, τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος είδε τους χώρους όπου οι ωφελούμενοι θα μπορούν να κάνουν ελεγχόμενη χρήση και θα τους παρέχεται ιατρική, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη.

Κ.Μ: Θα μου πείτε κι εσείς τις εντυπώσεις σας από αυτό που κάνουμε

ΧΡΗΣΤΗΣ: Είναι μια εξαιρετικά καλή αρχή

Κ.Μ: Εσύ τι λες;

ΧΡΗΣΤΗΣ : Εγώ θέλω να πω ότι μαζί με αυτή την πόρτα, ελπίζουμε να ανοίξει η πόρτα της κοινωνίας για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο και κάνουν χρήση ψυχοδραστικών

Κ.Μ: Να δεχτούμε μέσα μας ότι είμαστε μια κοινωνία δεύτερης ευκαιρίας

ΧΡΗΣΤΗΣ: Ο κόσμος δεν μας γνωρίζει γιατί ποτέ δεν μας παρουσίασε κανένας. Όλοι μας έκρυβαν γιατί μας θεωρούσαν επικίνδυνους

Κ.Μ: Να φύγουν οι άνθρωποι από τον δρόμο, να φύγουν από την αφάνεια, από το σκοτάδι, από τη βία, από την εκμετάλλευση

Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση και στην επαγγελματική αποκατάσταση πρώην χρηστών ενώ είπε ότι μετά το Πάσχα θα γίνει συνολική συζήτηση για την πολιτική για ναρκωτικά και κάλεσε τους ωφελούμενους στον χώρο εποπτευόμενης χρήσης να λάβουν μέρος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης