Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε σε περαστικό

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών καταγγέλλει ότι δέχθηκε πολίτης το πρωί του Σαββάτου (16/4), στην περιοχή του Χορτιάτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί όταν ένα από τα σκυλιά τον δάγκωσε στο πόδι.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ιστοσελίδα TyposThes το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου - περίπου στις 10:30 - και ενώ περπατούσε στο δρόμο από κεραίες προς καταφύγιο ΣΕΟ. Κάποια στιγμή ο άνδρας δέχθηκε σιωπηλή επίθεση από πίσω, από σκυλί που αποτελεί μέρος μιας αγέλης περίπου 6-7 σκύλων, η οποία, όπως λέει, είναι εγκατεστημένη εκεί εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος επισημαίνει ότι είναι ένα μέρος που πηγαίνουν πολλές οικογένειες και ζητά να υπάρξει κινητοποίηση αρμοδίων προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Σημειώνεται πως ο ίδιος προχώρησε σε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας.

Ειδικότερα, όπως εξιστορεί στο TyposThes τον δάγκωσε μόνο ένα από τα σκυλιά της αγέλης, από πίσω, εντελώς σιωπηλά και απρόκλητα. Επισημαίνει δε ότι το συγκεκριμένο σκυλί είναι έγκυος δηλαδή δεν είναι στειρωμένο.

«Ήμουν με τη σύντροφό μου και γυρίσαμε με τα πόδια στο αυτοκίνητο, περί το 1,5χλμ και μετά κατευθείαν στον Άγιο Λούκα όπου μου περιέθαλψαν το τραύμα, μου χορήγησαν αντιτετανικό όρο και βαριά αντιβίωση για μια εβδομάδα. Μου έδωσαν κτηνιατρική εντολή την οποία πρέπει να πάω στο Δήμο για να κινητοποιηθεί η αρμόδια υπηρεσία να συλλάβει το ζώο προς παρακολούθηση για 15μερες για τυχόν συμπτώματα λύσσας» λέει ο καταγγέλων επισημαίνοντας ότι την επίθεση έκανε ένα θηλυκό σκυλί που είναι έγκυος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...