Κοινωνία

Φάρσαλα: Ρομά ξυλοκόπησαν ποδηλάτη και ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ήταν 10.20 το βράδυ, όταν ομάδα τεσσάρων ανηλίκων – κατά τις αρχές – Ρομά, επιτέθηκαν αναίτια σε διερχόμενο ποδηλάτη ηλικίας περίπου 30 ετών τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν!

Ο ιδιοκτήτης παρακείμενου μίνι μάρκετ μαζί με τη μητέρα του επιχείρησαν να βοηθήσουν τον άτυχο 30χρονο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούν κι αυτοί άγρια επίθεση από τους δράστες.

Αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να φέρεται να έχει σημαντικά τραύματα!

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων, οι άντρες του οποίου εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων ανηλίκων που όμως μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι, ενώ πιθανολογείται πως μετά την άθλια πράξη τους φυγαδεύτηκαν από τα Φάρσαλα.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει πως «η γειτονιά έχει γίνει γκέτο και θα πρέπει άμεσα να υπάρξει κρατική παρέμβαση. Κινδυνεύουμε πραγματικά ακόμα και να βγούμε από τα σπίτια μας. Μια ώρα πριν το συμβάν, τα παιδιά μου έπαιζαν στο σημείο π έγινε η επίθεση. Χρειαζόμαστε καθημερινή 24ωρη αστυνόμευση. Είμαστε σε απελπιστική κατάσταση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...